uke-1
reise
uke-2
start
uke-3
arbeide
uke-4
18-25apr.
uke-5
25-30apr.
uke-6
1-8.mai
uke-7
9-15.mai

Dagbok uke 2

Mandag 4. april 2016.

Er kl. 07.00 hos Turcan. Arbeidrne kommer litt etter litt.

Michael kommer også og sammen drar vi til FIAT for å se og få den nye bilen.

Allt ser bra ut, bortsett fra plassering av reservehjulet. P.g.a. 4x4 så var det forliten plass under bilen til 16" hjul. Nå skal de se om det er plass til et 15".

Benyttet computeren hos FIAT til å overfore rest-betalingen til Fiat. Det var ikke enkelt. Nettbanken er endret, og tastaturet her er annerledes.

Nydelig vær, jeg tar av lang underbukse. Inntar campingplassen. Her får jeg internett svak tilgang på min egen computer.

Tirsdag 5. april 2016.

Vi går gjennom detaljene for å få plass til allt det tekniske. Det viser seg at det bestilte varmeapparatet er mye større enn de målene jeg hadde.  Også vanntanken tar mere plass. Vi diskuterte flere plasseringer.

Jeg brukte kvelden til å dusje og oppdatere mine tegninger.

Ny teknisk plan:

Onssdag 6. april 2016.

Vi venter på vinduer og noe utstyr. Det skal komme fredag. Dette blir spennende. Bilen skulle vært større innvendig. Men utvendig er den grei.

Gulvet er skåret ut. Det første som skal gjøres er å legge gulvbelelegg. Når gulver er på plass kan jeg merke opp innredningen med tape. Jeg håper at det blir plass til alt, det er lite å gå på.

Det har oppstått et problem med å skaffe de riktige vinduene. Så nå kjører Michael og jeg til KNAUS, fabrikken i Ungarn. 3 timers kjøring hver vei i morgen.

Etter lunsj, i bilen, dro jeg til en svømmehall. Det var bra med litt mosjon. Så til middag i bilen på campingen. Internett her er veldig varierende, men greit nok til mitt bruk.

Torsdag 7. april 2016.

Tidlig opp, henter Michael kl. 08.00 for å kjøre til FRANKIA fabrikk i Ungarn. 3,5 timers kjøring hver vei. Der  fikk vi kjøpt vinduer som skal inn i min nye bil. Michael snakker i sin telefon nesten hele veien. Han har for mange 'jern i ilden'.

Tilbake på Turcan fikk jeg se mitt gulv ferdig laminert. De er også igang med isolasjon av bilen.

Et nytt problem er at fabrikken nå har mye å gjøre, og noe som MÅ være ferdig.

Kvelden tilbringes på campingen med NRK radio og facebook.

 

Fredag 8. april 2016.

Vokner 5.30 til regnvær. Det blir noen morgentimer med dårlig internett tilgang og en kranglete laptop. Så handle litt mat, og lunsj før jeg spent drar til Turcan.

Der tok jeg ut stoff til stolene. Noe mere av utstyrt til bilen, kokeplate, varmeapparat og vask har ankommet.

Det var første uke, ikke mye gjort, men har startet. Virker som proffe folk.

Leverte klesvask. Det tar 1 uke her (i Thailand 1 dag).

Nå har jeg SUSHI til middag i bilen. Dårlig vær ute, men koser meg inne. 

 

Lørdag 9. april 2016.

Dårlig vær. Jeg var bare lat idag. Hører på radio og tenker på 1940. Jeg var 1,5 år. og kan ikke huske noe. Men jeg har hørt så mye at jeg tror jeg husker at vi noen dager senere flyktet ut av byen.

Planene om å dra på SPA ble droppet, var bare en butikkrunde, så tilbake til campingen og facebook. Betalte 70 EUR for kommende uke. Lørdag til Lørdag.

Kvelden går med til å oppdatere bloggen, og da oppdager jeg at de ikke har fjernet et par ribber. Her gjelder det å spare millimetere.

Søndag 10. april 2016.

Dårlig vær. Det blir en 'lat dag' med internett. Bare avbrutt med svømming 1 time i byens baseng.