uke-1
reise
uke-2
start
uke-3
arbeide
uke-4
18-24apr.
uke-5
25-30apr.
uke-6
1-8.mai
uke-7
9-15.mai

Dagbok uke 5

Mandag 25. april 2016.

Ny uke. I helgen har jeg kommet på en detalj som jeg må si ifra om. Derfor var jeg tidlig på 'jobb', og fikk kontrollert og justert flere detaljer. Idag var det full fart med flere arbeidere. Men min mave var ikke så bra, og verking i muskler. Tar Propolis, og håper på bedring.

 

Tirsdag 26. april 2016.

Først et besøk på Turcan for å høre og svare om detaljer. Deretter til FIAT med den gamle bilen fordi aircon ikke virker. Avtale kl. 10. Det var full aktivitet idag, og min form bedre.
Onsdag 27. april 2016.

Full aktivitet idag. Truma varme installeres. Skap og senger. Folkene jobber systematisk og godt. Det er mange detaljer. Jeg tar en tur i svømmehallen i byen.
Torsdag 28. april 2016.


Mange ting kom på plass idag: Overskap, seng med uttrekkbar midtdel. Skinner til den tredje stolen. Massevis av ledninger osv.

Peter forklarer hvordan madrassene skal være.

Fredag 29. april 2016.


Michael har mange oppgaver: innkjøp, salg og organisering.


Det jobbes med detaljer. Mange ledninger venter, men elektrikern er ikke her idag.

Lørdag 30. april 2016.

Jeg vokner av fulesang til strålende vær. Internett virker veldig bra idag, men jeg får rive meg løs fra PC og ta en tur. "Kvelden før" et det folkefest hos nabo-restauranten til Campingen.

Her kjøper jeg 1 flaske 'hampfrø-olje' som skal være bra for helsen. Kanskje dette kan være noe å selge i Norge?
Dette er en familiebedrift ca 50 km østover. De driver med kveg-oppdrett (kjøttproduksjon), og møkka brukes som gjødsel på jordet hvor de dyrker hamp på økologisk måte.


Søndag 1. mai 2016.Tømme doen, fylle vann, så kaffe med Viktor og hundene. Så lunsj på McDonalds før jeg drar i svømmehallen.