Om
fabrikken


 
Klar for nye eventyr
Vårt firma ble etablert i 1998. Hovedaktiviteten er ombygging av bobiler, andre spesielle biler, hjem ombygging, overbygg, campingvogner, atypisk ombygging boareal med semitrailere transportere hester til transport av motorsykler og ATV.

produksjon

Den første konverterte van konvertering for bobil blitt levert til vår representant i Sveits. Siden 2001 har vi vært godkjent for produksjon i samarbeid med test SLOVDEKRA Bratislava. Takket være individuelle innredninger, leverte vi biler til markedene i Tyskland, Tsjekkia, og de har funnet sine eiere og Østerrike, Nederland og England.

salg

I tillegg har vi vår egen produksjon og salg representasjon av bobiler og vogner til SR no. RIMOR og legfolk. Siden 2009 har vi fått eksklusiv representasjon TRUMA inkludert bygging av et servicesenter, og i 2010 representerte en Dometic Thetford.

tjeneste

Våre kunder å levere kvalitet etter-salg service for våre produkter, som vi utvidet til andre merker av bobil og campingvogn importert fra utlandet.

tilbehør

Endelig kan vi tilby tilbehør i samarbeid med firmaet FRANKANA og FREIKO inkludert installasjon.

utstillinger

Våre produkter kan sees på utstillinger bobil og campingvogn i Tyskland - Düsseldorf, båter og campingvogner i Tsjekkia - Praha, Brno og Bratislava i Slovakia og Nitra Motor Show

Vårt firma har bestått sertifisering revisjon av TÜV SÜD ISO 9001 standarder.


Tanja 103, 541 cm

---Bygger individuelle innredninger.